Najnovšie recenzie zo sekcie Činky
- Činky boli v akcii, takže cena dobrá, vyskúšané, zatiaľ všetko ok.
kvalitný set činiek,,,,
- Poctivé železo, žiadne náhrady
lacné, rýchlo dodané
- Vyhovujuce
Žiadna
Reakcia značky Hop-Sport
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!
v pohode
Spokojná velmi
- Cena, rýchlosť dodania.
Reakcia obchodu Hop-sport
pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
- Good value for money
- None
Good quality, and best value for money compared to other offerings
- Dobrá kvalita.
- Na domáce cvičenie úplne stačí .
Tím obchodu Hop-Sport.
- Cenovo dostupné a prijateľné riešenie na precvičenie základných cvikov na nohy a tlak na lavičke.
- Možnosť zloženia lavičky a šetrenia miesta.
- Možnosť nastaveniania sklonu opierky lavičky.
- Veľkou nevýhodou je fixná výška umiestnenia činky a nemožnoť jej polohovania, čim sa rapídne znižujú možnosti jej využitia.Napr. pri škmom sklone lavičky, čo oceňujem, sa tyč na držiaku nedá zdvihnúť a nachádza sa tesne pod krkom. Resp. pri drepoch nie je možné z tak malej výšky vziať tyč na plecia, pretože je prinízko. (-2 cvičenia, čo je škoda)
- Ranenné bočné kĺby na precviče ie hrudníka sa osovo navarené nízko a tým nekopírujú pohyb ramena. Chcelo by to 15 cm vyššie. Takto je to opäť prakticky nevyužiteľné. A dajú sa max využiť po sediačky na biceps alebo rameno. ( -1 cvičenie)
- Rýchlosponky pasujú len na tyče na lavičke a nepasujú aj na dlhú tyč. Resp. sa nedodávajú. Čo je škoda.
- Pozdĺžna stabilita lavičky je trošku rušivá, keďže sa trošku hýbe. (poskladané bolo podľa návodu). Je to pravdepodobne spôsobené možnosťou rýchleho zloženia lavičky.
Celkovo prijateľný pomer ceny a kvality. Technické prevedenie lavičky však neumožňuje jej plné využitie. Nie som kritik a možno to má svoje dôvody, ako nosnosť alebo tlaky na materiál, ale nerozumel som prečo nie je nastaviteľná výska uloženia držiaka tyče. To je základná charakteristika pre rôzne výsky cvičiacich. Výrazne to znižuje multifunkcionalitu výrobku. Možno je to aj otázka stability, aby vyrobok neprevázila, lebo celkovo je jej hmotnosť nízka, a je to na hobby cvičenia. Celkovo spokojnosť, no riešeniu celkom nerozumiem. Napr. tie bočné ramená pri mojej výške vôbec nekopírujú pohy ramena. Začinam širokým úchopom a pohyb končí s päsťami na hrudníku. Ako keby som cvičil biceps s upaženými rukami, a nie hrudník. Pre moju výsku 183 cm je to osovo technicky nedoriešené.
Reakcia obchodu Hop-sport
ďakujeme za tento komentár!
HMS Hexagonálna jednoručná činka 14 kg
Pridané: 27. novembra 2022
(naposledy upravené 20. januára 2023)
Zakúpený v Fitshop.sk
Kvalita
- Používam ich pri kruhovom tréningu. Pre mňa sú super. Možno si raz kúpim aj kilové.
- Výhoda
Reakcia obchodu Topfit.sk
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
Za tú cenu dobré.
Tím obchodu Hop-Sport.
- Cena 9,5e hovorí za všetko.
- Trochu ostriny po opracovaní.
+ šetrné voči podlahe,
+ dobrá cena,
+ kvalitné tyče,
+ dobre sa držia
- lepší by bol rýchloupínač namiesto matíc
Tím obchodu Hop-Sport.
- Produkt prišiel do troch dní
- Produkt prišiel poškodený aj čo sa týka obalu aj samotného produktu plus bol zle uskladnený vo vlhkom prostredí alebo bol dlhšie používaný a na stránke písali, že produkt je nový
Objednal som si činkový set Sedco v kufríku 2×15kg a objednával som ho hlavne kvôli kufríku lebo to mal byť darček pre kamaráta. Set prišiel síce rýchlo ale skôr by som bol radšej keby prišiel neskôr a nepoškodený. Kufrík prišiel nalomený ako keby s ním silno niekto buchol o zem ( možno keby bol lepšie zabalený tak by sa znížilo takéto riziko ) . Po otvorení kufríka som si všimol, že osky k činkám nevyzerajú vôbec ako nové ale mali už na sebe menšie náznaky hrdze, oplúskané, ešte keď ich človek chytil do ruky tak mu zostali lesklé chrómové častice na ruke. Ukončené okraje závitu narazené. Osky sa skladajú z časti pre úchop a zo závitovych častí a tieto časti sú vzájomne od seba oddelené výstupkom a tieto výstupky sú na oskach iba narazené a jeden výstupok bol po otvorení kufríka položený mimo osky a tiež hrdza na výstupku aj na oske v časti kde mal byť narazený. Človek zaplatí nemalé peniaze a tovar mu príde takýto. Naozaj to neurobí veľkú námahu pred tým než niečo zákazníkovi pošlete aspoň skontrolovať čo posielate alebo ste o tom vedeli a dúfali, že to nebude mať žiadnu odozvu lebo tovar pravdepodobne niekto už používal alebo bol uskladnený v naozaj vlhkom prostredí.
- Popis produktu odpoveda skutocnosti.
Reakcia značky Hop-Sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
Tím obchodu Hop-Sport.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »